COCO - The Cocktail Company

Cocktail Workshop Tilburg

Beschikbaarheid aanvragen

TILBURG

Tilburg is een veelzijdige stad in het zuiden van Nederland. Een stad die voornamelijk bekend staat om haar oude textielindustrie, maar ook om het grote aantal studenten dat in de stad te vinden is. De laatste jaren is Tilburg erg gegroeid en gemoderniseerd en zijn er veel leuke plekken in de stad bijgekomen. In de stad is dan ook altijd wel wat te beleven en gaat het licht nooit uit. Als je eenmaal bekend bent met alle leuke plekken in de stad, waardeer je Tilburg meer en meer.
Doordat er in Tilburg de afgelopen jaren veel verbouwd en vernieuwd is, is er een mooie balans ontstaan tussen prachtige historische panden en moderne pleinen. Dit valt ook gelijk op als je de stad bezoekt. Twee mooie voorbeelden van moderne pleinen zijn het Pieter Vredeplein en het Piusplein. Deze pleinen hebben weer een totaal andere uitstraling en sfeer, maar hebben ook veel te bieden.

Cafe Bakker

Bakker is een borrelbar nieuwe stijl, rekening houdend met de trends van dit moment. Bakker staat voor robuust, industrieel en knus. Binnen die sfeer bieden we bieren van eigen bodem, goede wijnen, borrelplanken en heerlijke lunch en diner gerechten.  Gecombineerd vormen de warme sfeer én onze producten van hoge kwaliteit een uniek concept midden in het horecahart van Tilburg. Je vindt Bakker letterlijk midden op de Korte Heuvel, die al jaren de populairste horecaplek is voor een zeer divers uitgaanspubliek.

Een cocktailworkshop combineren met een diner? Stuur ons een berichtje voor actuele menu-kaarten en prijzen.

Beschikbaarheid & Prijzen aanvragen

Op zoek naar een locatie in jouw favoriete stad? Laat het ons weten!