COCO - The Cocktail Company

Cocktail Workshop Scheveningen

Beschikbaarheid aanvragen

SCHEVENINGEN

Laad jezelf op in het Haagse strandleven. Hier zie je sporters zweten of laat je zelf de zeilen bollen. Jouw favoriete drankje staat voor je klaar bij een trendy beachclub. Ontspannende massage? Samen genieten van culinaire pareltjes uit de zee? Avondje theater? Scheveningen maakt je het hof!Stress? Nu even niet. Kom met yoga op het strand tot rust. Pak een strandfeest in een stijlvolle beachlcub. Stress uitzwaaien. Waar anders dan aan het strand van Scheveningen!

Restaurant Square

Restaurant SQUARE is gelegen aan het mooie Kurhausplein met de romantische fontein en de leuke evenementen zowel in de zomer als in de winter. Bij restaurant SQUARE verwennen zij u vanuit de keuken met stoere grote burgers, top kwaliteit steaks en heerlijke vis.

Columbus

Columbus is een sfeervol restaurant gelegen op een prachtige locatie aan het strand van Scheveningen. Terwijl u van een versnapering of iets te eten geniet, heeft u een prachtig plaatje van de zee en strand als achtergrond. Wilt u het beste zicht hebben op de jaarlijkse vuurwerkshow op het strand van Scheveningen? Dat kan heel gemakkelijk op het terras. Het restaurant ligt precies tussen het Kurhaus en de Pier in, dus u zit eerste rang! Het is een goede plek om de dag fris en fruitig te beginnen of intiem af te sluiten.

Een cocktailworkshop combineren met een diner? Stuur ons een berichtje voor actuele menu-kaarten en prijzen.

Beschikbaarheid & Prijzen aanvragen

Op zoek naar een locatie in jouw favoriete stad? Laat het ons weten!