COCO - The Cocktail Company
coctail workshop rotterdam

Cocktail Workshop Rotterdam

Beschikbaarheid aanvragen

Op zoek naar een workshop cocktails shaken Rotterdam?

COCO The Cocktail Company organiseert cocktailworkshops op diverse locaties in Rotterdam. Passie, plezier, interactiviteit en teambuilding vormen hierbij de juiste mix voor een geslaagd uitje voor kleine of grote groepen. Maak je eigen Mojito of Cosmopolitan onder begeleiding van een professionele bartender. Shaken, stirren, blenden of strainen? Met een cocktail workshop Rotterdam leer je de perfecte cocktail te bereiden. Ontdek hieronder de mogelijkheden voor een cursus cocktail shaken in Rotterdam.

Over Rotterdam

De haven van Rotterdam is de grootste haven van Europa. Niet voor niets dat het haven- en industriegebied vaak als “de poort van Europa” omschreven wordt. Jaarlijks passeert hier meer dan 400 miljoen ton aan goederen. De haven concentreerde zich vroeger vooral binnen de stadsgrenzen. Uitbreidingen zoals Botlek, Europoort en Maasvlakte hebben de afgelopen eeuw gezorgd voor de belangrijke logistieke en economische rol van Rotterdam.
Een bepalend moment in de geschiedenis van Rotterdam is de Tweede Wereldoorlog. Zware bombardementen hebben de stad flinke schade toegebracht. Het grootste deel van het hedendaagse Rotterdam is na W.O. II gebouwd. Dat is goed te zien in het uiterlijk. Het is vooral na-oorlogse architectuur die de klok slaat in Rotterdam. Van de nood heeft men al vrij snel een deugd gemaakt. Fraaie hoogstandjes van architectuur bepalen nu de indrukwekkende skyline van de stad aan de Nieuwe Maas. In het hedendaagse straatbeeld is architectuur en design een belangrijk onderdeel geworden. Hierin onderscheidt Rotterdam zich steeds vaker in positieve zin van de ‘oude steden’ in Nederland.

café ’T Fust

Dit biercafé in Rotterdam opende zijn deuren op het Stadhuisplein op 21 maart 1961. Door deze openingsdatum is ‘t Fust het oudste, bruine café op het Stadhuisplein. Velen hebben geprobeerd en proberen nog dit café, met zijn gezellige unieke bar, zijn houten vloer en sfeervolle interieur, te imiteren, wat echter nog heden ten dage niet is gelukt!

Een cocktailworkshop combineren met een diner? Stuur ons een berichtje voor actuele menu-kaarten en prijzen.

Beschikbaarheid & Prijzen aanvragen

Op zoek naar een locatie in jouw favoriete stad? Laat het ons weten!