COCO - The Cocktail Company

  Bel me terug!

   Bel me terug!

    Bel me terug!

     Bel me terug!

     Reacties:

     Topavond!

     Whisky's Top! Cocktails Top! Jullie vrouwelijke bartender Top!

     TOP! :)

     Jeroen Moes
     Vrijgezellenfeest

     Wij hebben zaterdag de workshop gevolgd en vonden het super leuk en ook leerzaam. De workshop was goed georganiseerd en we hebben ons goed vermaakt met het cocktails maken en drinken!

     Nogmaals bedankt voor de super leuke workshop!

     Groeten, Joyce

     Joyce Hamelink

     Bedankt voor een super geregelde avond in de vorm van een etentje met aansluitend de Cocktail workshop. Het enthousiasme tijdens de workshop was zeer aanstekelijk!

     Luuk Stoop

     Wat hebben jullie een leuke workshop zeg! Ik heb al vaker een cocktailworkshop gehad, maar deze was toch wel uitmuntend! De vrijgezel vond het ook helemaal geweldig dus Bedankt!

     Denise Verbeek
     Vrijgezellenfeest

     Dankjewel, we hebben het super naar ons zin gehad. De cocktails waren erg populair dus ontzettend fijn dat de bartender zo flexibel was en langer kon blijven!

     We zullen jullie zeker onthouden voor een volgend event!

     Fieke Ripping

     Bedankt voor jullie geweldige bijdrage aan ons super feest op 6 september. De bartender was helemaal geweldig, al onze gasten waren zeer over hem te spreken. De uitzending op SBS 6 van het programma de Bloemenoverval, wordt op 5 oktober om 17.00 uur uitgezonden.

     Yvon den Boer

     Zoals ik heb mogen vernemen van mijn collega´s en mijn eigen ervaring hebben wij het allemaal erg naar ons zin gehad. Zowel de workshop was een geslaagde activiteit mede door de enthousiaste medewerkers van Coco en het diner was goed georganiseerd. Doormiddel van de 3 keuzes was er voor iedereen wat lekkers bij!

     Dennis Putzes

     Het was een bijzonder toffe workshop. Leuke weetjes en cocktail-technieken bijgeleerd, de sfeer was zeer aangenaam, we hebben ons heel goed geamuseerd. Dank jullie wel!

     Anna Bardadym

     Vrijgezellenparty voor mijn dochter - een superleuke workshop - een echte aanrader!

     Marty Lucas

     Wat is jouw ervaring?

     57 + 4 =