COCO - The Cocktail Company
Duur: 2 uur (min. 9 personen)
Prijs excl. : €35,-
Workshop aanvragen

“The Americans are a funny lot; they drink whiskey to keep them warm; then they put some ice in it to keep it cool; they put some sugar in it to make it sweet; and then they put a slice of lemon in it to make it sour. Then they say ‘here’s to you’ and drink it themselves.”
– B. N. Chakravaty

Whisky is een sterke drank waar men nooit over raakt uitgepraat. Het wordt over de hele wereld geproduceerd en is te verkrijgen in alle soorten en maten. De Amerikanen en Ieren noemen de drank whiskey en in Schotland en Canada spreekt men van whisky.

Onze whisky-expert geeft u tijdens de whisky proeverij een introductie over de oorsprong van whisky, het rijpingsproces, de verschillen, maar ook de overeenkomsten tussen de varianten. Na een smaaktest gaat u aan de slag met het combineren van diverse smaken. Ontdekt u, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, de trendy ‘Old Fashioned’ of geeft u de voorkeur aan de strakke Manhattan?

COCO’s Whisky Experience duurt twee uur en is een perfecte afsluiting of onderbreking van een zakelijke bijeenkomst, maar ook een origineel uitje met vrienden of familieleden.

Meer info