COCO - The Cocktail Company
Duur: 2 uur (min. 9 personen)
Prijs incl. : €32,50
Prijs excl. : €26,90 excl. BTW
Workshop aanvragen

Rum is een kwaliteitsdistillaat van de bovenste plank en kent een grote opmars in Europa. Tijdens de rum proeverij vertelt onze rum-expert u meer over de herkomst en het productieproces van rum, lagering en de invloed daarvan op smaak.

Kent u rum voornamelijk als basisingrediënt van de Cuba Libre of de Mojito. Het is veel meer dan dat. Na een korte introductie en tasting gaat u zelf aan de slag met het mixen van rum met andere ingrediënten. Gaat u voor de stoere cocktail met een bite of toch liever voor een exotische Caipirinha?

COCO’s Rum Experience duurt twee uur en is een perfecte afsluiting of onderbreking van een zakelijke bijeenkomst, maar ook een origineel uitje met vrienden of familieleden.

Jack Sparrow: “But, why is the rum gone?” Elizabeth: “One, because it is a vile drink that turns even the most respectable men into complete scoundrels. Two, that signal is over a thousand feet high. The entire royal navy is out looking for me; do you think there is even the slightest chance they won’t see it?”

Meer info