COCO - The Cocktail Company

Geslaagd lustrumfeest voor COCO The Cocktail Company

Gisteren (zondag 24 augustus) vierde COCO The Cocktail Company alweer zijn vijfde verjaardag. Een mijlpaal voor onze nog jonge maar succesvolle onderneming. En omdat dit succes mede mogelijk wordt gemaakt door onze zeer gewaardeerde partners en relaties, stonden wij samen met hen stil bij vijf jaar cocktaildiensten.

Terwijl buiten fikse regenbuien en stralende zon elkaar afwisselden, werden onze gasten binnen in het Blushuis getrakteerd op een lekkere en verrassende champagnecocktail. Een ideetje van de mede-eigenaar Joey, die zeker in goede aarde viel bij de gasten. Zij bestonden uit een gezelschap van horecapartners, onze vaste adressen, enkele van onze bartenders, onze tekstschrijver en hunintroducés.

Nadat er volop geborreld en genetwerkt werd, was het tijd om terug te kijken op de afgelopen vijf jaar. In een korte interactieve presentatie nam Joey de gasten mee in het verhaal van COCO The Cocktail Company. Hij vertelde over het groeiend aantal locaties, de uitbreiding naar België, de innovatieve diensten en natuurlijk enkele succesvolle opdrachten. Zo sprak de cocktailcatering voor450 mensen van Ernst & Young bij iedereen tot de verbeelding.

Na de feestelijkheden in het Blushuis, was het tijd voor het toetje van die middag. Namelijk de wedstrijd NAC – FC Twente. Als partner van de Bredase voetbalclub waren we in de gelegenheid om onze relaties te trakteren op een middag topvoetbal. Tussen de rest van een kleine 18.000 supporters, zagen we hoe NAC op de valreep een verdiend punt uit het vuur sleepte.

Onze verjaardag sloten we af met een heerlijk diner bij restaurant Binnen Breda, één van onze samenwerkingspartners. COCO The Cocktail Company kijkt terug op een zeer geslaagde dag en wil iedereen danken voor zijn aanwezigheid en de vele cadeaus die wij in ontvangst hebben mogen nemen.

Op nog vele succesvolle jaren. Proost!

Over de Auteur