COCO - The Cocktail Company

Zakelijk evenement organiseren

Beschikbaarheid aanvragen

Gaat u een zakelijk evenement organiseren, en wilt u uw gasten verrassen met een speciale cocktailbar? COCO The Cocktail Company verzorgt al vele jaren cocktailcatering en cocktailbar verhuur op grote evenementen en feesten. Onze professionele en gepassioneerde bartenders shaken, mixen, stirren en strainen live en met flair de lekkerste dranksensaties vanachter de mobiele cocktailbar.

COCO The Cocktail Company is gespecialiseerd in zakelijke evenementen, zowel grote feesten of bijeenkomsten als intieme bedrijfs- of personeelsfeesten. Onze mobiele cocktailbars kunnen op elke gewenste locatie worden ingezet, en dankzij onze scherpe all-in-prijzen hoeft u niets anders te regelen dan een plek waar de cocktailbar geplaatst kan worden. Wij zorgen voor de cocktailbar, het glaswerk, de materialen, de dranken en sappen, het ijs en de garneringen. In overleg kunnen wij een op maat gemaakt menu samenstellen, eventueel met een signature cocktail die qua naam en kleuren bij uw bedrijf of evenement past.

Mogen de bar en de bartenders de show stelen tijdens uw zakelijk evenement? Dan is onze mobiele cocktailbar met LED-verlichting, en een doorsnede van 3 meter, een echte eyecatcher. Onze bartenders zijn professioneel opgeleid en kunnen op hoge snelheid cocktails bereiden. Hiermee wordt er voorkomen dat er lange rijen bij de bar ontstaan. Verwacht u gasten die geen alcohol drinken? De bartenders mixen en shaken ook de lekkerste alcoholvrije cocktails die net zo feestelijk zijn. U kunt er ook voor kiezen om, in combinatie met bijvoorbeeld een cocktailbar, Belly Tray-dragers in te zetten. Deze medewerkers lopen tussen uw gasten door en mixen ter plekke een cocktail vanaf de draagbare, multifunctionele ventbak.

Bedrijfsopening
Wilt u uw bedrijfsopening feestelijk aankleden met een cocktailbar? COCO The Cocktail Company verzorgt cocktailcatering en cocktail bar verhuur op uw locatie. Professionele en charismatische bartenders zorgen voor sfeer en entertainment, en smakelijke dranksensaties voor uw gasten. Van bekende klassiekers tot moderne cocktails, evenals feestelijk alcoholvrije cocktails. Heeft u specifieke wensen, zoals een mojito-bar of daquiri-bar? De catering wordt op uw wensen afgestemd. Onze mobiele cocktailbars zijn op elke locatie en op elk evenement in te zetten.

Indien er geen mogelijkheid is om een cocktailbar te plaatsen bij uw bedrijfsopening, dan bieden onze Belly Tray-dragers uitkomst. Onze medewerkers mengen zich onder uw gasten, en bereiden ter plekke een overheerlijke cocktail naar keuze. Het is uiteraard ook mogelijk om beide soorten cocktail catering te combineren.

Wij denken graag met u mee en zorgen voor een op maat gemaakt all-in cocktailcatering voor uw zakelijk evenement. Wilt u meer informatie, of uw wensen bespreken? Neem dan gerust contact met op.

Mogelijkheden voor een zakelijk evenement

voorbeeld

Cocktail Workshops

COCO organiseert cocktailworkshops in heel Nederland en België voor zowel de zakelijke als particuliere markt op diverse locaties en voor elke gelegenheid!

gintonic-proeverij

Gin Tonic proeverij

De COCO bartender vertelt u tijdens de Gin Tonic proeverij over het ontstaan van Gin en Tonic, de verschillende basisingrediënten en neemt u al proevend de gehele wereld over.

voorbeeld

Whiskey proeverij

Onze whisky-expert geeft u tijdens de whisky proeverij een introductie over de oorsprong van whisky, het rijpingsproces, de verschillen, maar ook...

voorbeeld

Cocktail Catering

Op elke locatie kunnen we een geweldige dranksensatie creëren. De cocktailbar op de voorgrond als publiekstrekker of juist op de achtergrond voor een bijzondere beleving, de keuze is aan u!

voorbeeld

Cocktail Consultancy

Onze Cocktail Consultancy tak is speciaal ontwikkeld voor horecabedrijven. Iedereen kan een cocktail maken. Als je weet welke ingrediënten je moet gebruiken en zolang je maar blijft oefenen, kom je al een heel eind.

cocktailbar

Cocktailbar

Op iedere locatie en voor elke gelegenheid kunnen we voor u en uw gezelschap een geweldige dranksensatie creëren. Op de voorgrond als publiekstrekker of juist op de achtergrond voor een bijzondere beleving