COCO - The Cocktail Company

Vrijgezellenfeest Breda

Beschikbaarheid aanvragen

Wil je een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Breda organiseren? COCO The Cocktail Company verzorgt originele cocktailworkshops en proeverijen voor mannen, vrouwen of gemengde groepen. Onze deskundige en charismatische bartenders vullen de workshops en proeverijen met interessante weetjes, entertainment en interactie. Plezier is dus gegarandeerd.

Tijdens een cocktailworkshop leren onze charmante bartenders jou en je groep de fijne kneepjes van het shaken, stirren, blenden en strainen van klassieke en nieuwe cocktails. De proeverijen richten zich op één dranksoort, bijvoorbeeld rum, whiskey, tequila, gin-tonic of wodka. Het vrijgezellenfeest in Breda kan op locatie of bij jou thuis worden verzorgd. De organisatie zorgt er uiteraard voor dat alle materialen en ingrediënten aanwezig zijn.

Om ervoor te zorgen dat de alcohol niet te hard aanslaat, kun je ook een compleet Shake & Dine-arrangement boeken op locatie. Tijdens het gezellige diner leggen de deelnemers een smaakvolle bodem voor de rest van de avond, maar je kunt het ook omkeren en met een diner eindigen. Is de bruid in verwachting of drinken meerdere deelnemers geen alcohol, dan is onze non-alcoholische NOCOCO-cocktailworkshop een goed idee. De creatieve ‘mocktails’ doen niet onder aan de smaak van echte cocktails.

Vrijgezellendag Breda
Als je een originele invulling zoekt voor een vrijgezellendag in Breda, dan ben je bij COCO The Cocktail Company aan het juiste adres. De twee of drie uur durende workshops staan onder leiding van onze charismatische en deskundige bartenders. Na een introductie en demonstratie wordt het tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken. De creaties worden natuurlijk ook opgedronken. Bij de tastings ligt de nadruk op de oorsprong, het rijpings- of brouwproces, de verschillende varianten en natuurlijk de smaaktesten.

Een cocktailworkshop of tasting is een leuk uitje voor vriendengroepen of vriendinnengroepen. Deze kunnen we bij jou thuis verzorgen, maar ook op locatie voor een vrijgezellendag in Breda, bij Proost of Studio Dependance, waarna er nog gegeten en gedanst kan worden. Wil je een workshop volgen op een andere plek? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest

voorbeeld

Cocktail Workshops

COCO organiseert cocktailworkshops in heel Nederland en België voor zowel de zakelijke als particuliere markt op diverse locaties en voor elke gelegenheid!

gintonic-proeverij

Gin Tonic proeverij

De COCO bartender vertelt u tijdens de Gin Tonic proeverij over het ontstaan van Gin en Tonic, de verschillende basisingrediënten en neemt u al proevend de gehele wereld over.

voorbeeld

Whiskey proeverij

Onze whisky-expert geeft u tijdens de whisky proeverij een introductie over de oorsprong van whisky, het rijpingsproces, de verschillen, maar ook...

voorbeeld

Cocktail Catering

Op elke locatie kunnen we een geweldige dranksensatie creëren. De cocktailbar op de voorgrond als publiekstrekker of juist op de achtergrond voor een bijzondere beleving, de keuze is aan u!

voorbeeld

Cocktail Consultancy

Onze Cocktail Consultancy tak is speciaal ontwikkeld voor horecabedrijven. Iedereen kan een cocktail maken. Als je weet welke ingrediënten je moet gebruiken en zolang je maar blijft oefenen, kom je al een heel eind.

cocktailbar

Cocktailbar

Op iedere locatie en voor elke gelegenheid kunnen we voor u en uw gezelschap een geweldige dranksensatie creëren. Op de voorgrond als publiekstrekker of juist op de achtergrond voor een bijzondere beleving