COCO - The Cocktail Company

Wil je voor jouw collega’s een onvergetelijk teamuitje in Breda organiseren? Dan ben je bij COCO The Cocktail Company aan het juiste adres. Wij verzorgen originele cocktailworkshops en proeverijen, eventueel met spelelementen waardoor er ook aan teambuilding wordt gewerkt. Leer shaken, stirren, blenden en strainen als een professional, of ontdek de subtiele verschillen van verschillende wodka’s, tequila’s, whiskey’s of rum tijdens een tasting. Deze teamuitjes hebben de perfecte mix van gezelligheid, interactie en alcoholische drankjes.

Voor een teamuitje met collega’s in Breda is de workshop COCO & Dreams een goed idee. Wie heeft de meeste kennis, wie bouwt de mooiste en lekkerste cocktails, en wie verzint de leukste naam? Alle cocktailtechnieken passeren de revue, en de cocktails worden natuurlijk ook opgedronken. Omdat er een wedstrijdelement in de workshop zit verwerkt, speelt samenwerking en creativiteit een belangrijke rol – perfect voor teambuilding.

Teambuilding Breda
De cocktailworkshops van COCO The Cocktail Company zijn uiterst geschikt voor een teambuilding in Breda. Onze deskundige en charismatische bartenders vullen de verschillende workshops met bijbehorende flair, interessante weetjes en een flinke dosis entertainment.

COCO The Cocktail Company kan ook workshops en proeverijen op kantoor verzorgen. Leuk als start van een teamuitje na het werk, of als onderbreking van een teambuilding bijeenkomst. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle materialen en ingrediënten aanwezig zijn. Wij hebben ook twee locaties in Breda voor een teamuitje, Proost of Studio Dependance. Sfeervolle bars waar ook gegeten en gedanst kan worden. Organiseer je een teamuitje in een andere stad in Nederland of België? Wij werken op meer dan 50 locaties, neem eens een kijkje bij ‘locaties’ bovenaan de website.

Wil je weten wat precies de mogelijkheden zijn voor een teambuilding in Breda bij COCO? Of heb je ideeën over je het teamuitje zou willen invullen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mogelijkheden voor een teamuitje

voorbeeld

Cocktail Workshops

COCO organiseert cocktailworkshops in heel Nederland en België voor zowel de zakelijke als particuliere markt op diverse locaties en voor elke gelegenheid!

gintonic-proeverij

Gin Tonic proeverij

De COCO bartender vertelt u tijdens de Gin Tonic proeverij over het ontstaan van Gin en Tonic, de verschillende basisingrediënten en neemt u al proevend de gehele wereld over.

voorbeeld

Whiskey proeverij

Onze whisky-expert geeft u tijdens de whisky proeverij een introductie over de oorsprong van whisky, het rijpingsproces, de verschillen, maar ook...

voorbeeld

Cocktail Catering

Op elke locatie kunnen we een geweldige dranksensatie creëren. De cocktailbar op de voorgrond als publiekstrekker of juist op de achtergrond voor een bijzondere beleving, de keuze is aan u!

voorbeeld

Cocktail Consultancy

Onze Cocktail Consultancy tak is speciaal ontwikkeld voor horecabedrijven. Iedereen kan een cocktail maken. Als je weet welke ingrediënten je moet gebruiken en zolang je maar blijft oefenen, kom je al een heel eind.

cocktailbar

Cocktailbar

Op iedere locatie en voor elke gelegenheid kunnen we voor u en uw gezelschap een geweldige dranksensatie creëren. Op de voorgrond als publiekstrekker of juist op de achtergrond voor een bijzondere beleving