COCO - The Cocktail Company

Personeelsuitje Breda

Beschikbaarheid aanvragen

Bent u op zoek naar een invulling voor een personeelsuitje in Breda? Eentje waar nog lang over nagepraat zal worden? Dan is COCO The Cocktail Company precies wat u zoekt. Wij verzorgen cocktailworkshops en proeverijen in Breda, maar ook cocktailcatering en partyservices tijdens evenementen bij u op kantoor of op andere locaties.

Onze workshop COCO & Dreams is een echte hit voor een personeelsuitje met collega’s in Breda. Shaken, stirren, blenden, strainen; alle cocktailtechnieken passeren de revue onder leiding van een professionele en charismatische bartender. Omdat er een wedstrijdelement in deze workshop zit verwerkt, spelen samenwerking en creativiteit een belangrijke rol. Ideaal als teambuilding-activiteit. Wie kan het mooiste en lekkerste een cocktail bouwen, wie verzint de leukste naam, en wie geeft de meest creatieve toelichting op de samenstelling van de cocktail?

Naast onze diverse cocktailworkshops bieden wij ook tastings aan. Tijdens een proeverij staat één dranksoort centraal; rum, whiskey, tequila, gin-tonic of wodka. De deskundige bartender leert de deelnemers op entertainende wijze meer over de oorsprong, het rijpings- of brouwingsproces en het mixen, waarna uiteraard de smaaktesten volgen.

Bedrijfsuitje Breda
Als u een origineel bedrijfsuitje in Breda wilt organiseren, bent u bij COCO The Cocktail Company aan het juiste adres. Onze bedrijfsuitjes in Breda hebben de perfecte mix van gezelligheid, interactie en alcoholische drankjes. Wij kunnen bedrijfsuitjes verzorgen op een locatie in Breda, in Proost of Studio Dependance, waarbij u de mogelijkheid hebt om de workshop te combineren met een Shake & Dine of Taste & Dine-arrangement.

Als u een bedrijfsuitje op kantoor of een andere locatie wilt beginnen of afsluiten, kunnen wij ook workshops op de desgewenste locatie verzorgen. Uiteraard zorgt de organisatie ervoor dat alle ingrediënten en materialen worden afgeleverd en opgehaald. Als u een bedrijfsevenement wilt aankleden met cocktailcatering, of als u een cocktailbar wil huren voor een bijeenkomst of feest, kunnen wij u ook van dienst zijn.

Heeft u zelf ideeën over de invulling of aankleding van het bedrijfsuitje in Breda, of wilt u weten welke mogelijkheden wij allemaal bieden? Neem dan gerust contact met ons op.

Mogelijkheden voor een personeelsuitje

voorbeeld

Cocktail Workshops

COCO organiseert cocktailworkshops in heel Nederland en België voor zowel de zakelijke als particuliere markt op diverse locaties en voor elke gelegenheid!

gintonic-proeverij

Gin Tonic proeverij

De COCO bartender vertelt u tijdens de Gin Tonic proeverij over het ontstaan van Gin en Tonic, de verschillende basisingrediënten en neemt u al proevend de gehele wereld over.

voorbeeld

Whiskey proeverij

Onze whisky-expert geeft u tijdens de whisky proeverij een introductie over de oorsprong van whisky, het rijpingsproces, de verschillen, maar ook...

voorbeeld

Cocktail Catering

Op elke locatie kunnen we een geweldige dranksensatie creëren. De cocktailbar op de voorgrond als publiekstrekker of juist op de achtergrond voor een bijzondere beleving, de keuze is aan u!

voorbeeld

Cocktail Consultancy

Onze Cocktail Consultancy tak is speciaal ontwikkeld voor horecabedrijven. Iedereen kan een cocktail maken. Als je weet welke ingrediënten je moet gebruiken en zolang je maar blijft oefenen, kom je al een heel eind.

cocktailbar

Cocktailbar

Op iedere locatie en voor elke gelegenheid kunnen we voor u en uw gezelschap een geweldige dranksensatie creëren. Op de voorgrond als publiekstrekker of juist op de achtergrond voor een bijzondere beleving