COCO - The Cocktail Company

Groepsuitje Breda

Beschikbaarheid aanvragen

Zoek je een originele invulling voor een groepsuitje in Breda? Heb je altijd willen leren hoe je de lekkerste cocktails bereidt, of welke verschillen er zijn tussen al die whiskey’s, tequila’s en wodka’s? Dan is een cocktailworkshop of proeverij van COCO The Cocktail Company het perfecte uitje. De charismatische en deskundige bartenders leren jou en je vrienden of vriendinnen de fijne kneepjes van het cocktailshaken of de subtiele verschillen van sterke dranken tijdens een tasting.

De twee of drie uur durende workshops worden op gepaste wijze gevuld met entertainment, flair en interessante weetjes. Er wordt natuurlijk ook veel geproefd en geëxperimenteerd, dus de gezellige sfeer bereikt als snel een hoger niveau. De workshops kunnen op locatie of bij jou thuis worden verzorgd. De locaties voor een groepsuitje in Breda zijn Proost of Studio Dependance, sfeervolle bars waar je vooraf of achteraf ook een hapje kunt eten – als je een compleet Shake & Dine-arrangement boekt – en waar ook gedanst kan worden.

Uitje Breda
Heb jij de opdracht gekregen om een leuk en origineel uitje in Breda te organiseren voor jouw vriendengroep of vriendinnengroep? Dan ben je bij COCO The Cocktail Company aan het juiste adres. Onze cocktailworkshops en proeverijen, onder leiding van deskundige en professionele bartenders, hebben de perfecte mix van gezelligheid, interactie en alcoholische drankjes.

Je kunt kiezen uit verschillende cocktailworkshop ‘experiences’, zoals bijvoorbeeld alleen een workshop, een Women Only-avond, een workshop met quizelement of een Shake & Dine-arrangement. De proeverijen richten zich specifiek op één dranksoort: rum, whiskey, tequila, gin-tonic of wodka. De minimale grootte van een groep is 9 personen, en een maximum is er niet (echt). Heb je speciale wensen of voorkeuren, of wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw uitje in Breda? Neem dan gerust contact met ons op.

Mogelijkheden voor een groepsuitje

voorbeeld

Cocktail Workshops

COCO organiseert cocktailworkshops in heel Nederland en België voor zowel de zakelijke als particuliere markt op diverse locaties en voor elke gelegenheid!

gintonic-proeverij

Gin Tonic proeverij

De COCO bartender vertelt u tijdens de Gin Tonic proeverij over het ontstaan van Gin en Tonic, de verschillende basisingrediënten en neemt u al proevend de gehele wereld over.

voorbeeld

Whiskey proeverij

Onze whisky-expert geeft u tijdens de whisky proeverij een introductie over de oorsprong van whisky, het rijpingsproces, de verschillen, maar ook...

voorbeeld

Cocktail Catering

Op elke locatie kunnen we een geweldige dranksensatie creëren. De cocktailbar op de voorgrond als publiekstrekker of juist op de achtergrond voor een bijzondere beleving, de keuze is aan u!

voorbeeld

Cocktail Consultancy

Onze Cocktail Consultancy tak is speciaal ontwikkeld voor horecabedrijven. Iedereen kan een cocktail maken. Als je weet welke ingrediënten je moet gebruiken en zolang je maar blijft oefenen, kom je al een heel eind.

cocktailbar

Cocktailbar

Op iedere locatie en voor elke gelegenheid kunnen we voor u en uw gezelschap een geweldige dranksensatie creëren. Op de voorgrond als publiekstrekker of juist op de achtergrond voor een bijzondere beleving