COCO - The Cocktail Company

Groepsactiviteiten Breda

Beschikbaarheid aanvragen

Ben je op zoek naar groepsactiviteiten in Breda? Wil je je vrienden, vriendinnen of collega’s verrassen met een uniek uitje? Dan is COCO The Cocktail Company precies wat je zoekt. Wij verzorgen cocktailworkshops en proeverijen onder leiding van professionele en charismatische bartenders die er met gepaste flair een entertainende avond van maken.

Shaken, stirren, blenden of strainen – alle cocktailtechnieken passeren de revue met als resultaat uiteraard overheerlijke cocktails. Kies je voor een proeverij, een tasting, dan word je aan de hand van allerlei smaaktesten door de oorsprong en het brouwproces van verschillende varianten whiskey, gin-tonic, wodka, rum of tequila geleid. Jullie beleven gegarandeerd een leuke tijd met z’n allen tijdens een van deze groepsactiviteiten in Breda.

Als je niet met een lege maag wilt beginnen, dan kun je ook kiezen voor het Shake & Dine of het Taste & Dine-arrangement. Dan ga je eerst gezellig met je groep tafelen zodat jullie een bodem leggen voor de rest van de avond. Omgekeerd kan natuurlijk ook; eerst de workshop en dan aanschuiven aan het diner.

Activiteiten Breda
Onze workshops en tastings zijn twee of drie uur durende activiteiten in Breda. Deze vinden plaats op locatie, in Proost of Studio Dependance. Dit zijn sfeervolle bars waar eventueel ook gegeten en gedanst kan worden. Wij kunnen ook bij jou thuis deze activiteiten organiseren. Uiteraard zorgt de organisatie ervoor dat alle materialen en ingrediënten met de bartender(s) meekomen. Wij hosten overigens in veel meer steden in Nederland workshops en proeverijen. Neem daarvoor eens een kijkje bij ‘locaties’ op de website.

Wil je je groepsactiviteit nog een tikkeltje leuker maken? Wij bieden naast reguliere cocktailworkshops ook gezellige Women Only-avonden, of workshops met wedstrijdelementen. Wie bouwt de mooiste cocktail, en wie verzint de meest gekke naam? Ga met elkaar de strijd aan en beleef een ontzettend leuke avond.

Minimale deelname voor een workshop of tasting is 9 of 25 personen. Maar wil je weten welke mogelijkheden wij allemaal bieden, en hoe wij jouw groepsactiviteit in Breda onvergetelijk kunnen maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Mogelijkheden voor groepsactiviteiten

voorbeeld

Cocktail Workshops

COCO organiseert cocktailworkshops in heel Nederland en België voor zowel de zakelijke als particuliere markt op diverse locaties en voor elke gelegenheid!

gintonic-proeverij

Gin Tonic proeverij

De COCO bartender vertelt u tijdens de Gin Tonic proeverij over het ontstaan van Gin en Tonic, de verschillende basisingrediënten en neemt u al proevend de gehele wereld over.

voorbeeld

Whiskey proeverij

Onze whisky-expert geeft u tijdens de whisky proeverij een introductie over de oorsprong van whisky, het rijpingsproces, de verschillen, maar ook...

voorbeeld

Cocktail Catering

Op elke locatie kunnen we een geweldige dranksensatie creëren. De cocktailbar op de voorgrond als publiekstrekker of juist op de achtergrond voor een bijzondere beleving, de keuze is aan u!

voorbeeld

Cocktail Consultancy

Onze Cocktail Consultancy tak is speciaal ontwikkeld voor horecabedrijven. Iedereen kan een cocktail maken. Als je weet welke ingrediënten je moet gebruiken en zolang je maar blijft oefenen, kom je al een heel eind.

cocktailbar

Cocktailbar

Op iedere locatie en voor elke gelegenheid kunnen we voor u en uw gezelschap een geweldige dranksensatie creëren. Op de voorgrond als publiekstrekker of juist op de achtergrond voor een bijzondere beleving