COCO - The Cocktail Company

Cocktail catering Breda

Beschikbaarheid aanvragen

Bent u op zoek naar cocktailcatering of partyservice voor uw bedrijfsfeest in Breda? Maak van uw evenement een feest met COCO The Cocktail Company. Onze (interactieve) cocktailbars, Belly Trays en bartenders maken uw evenement tot een daverend succes. Onze professionele en charismatische bartenders shaken, mixen, stirren en strainen live de lekkerste cocktails vanachter een ronde cocktailbar met LED-verlichting.

De mogelijkheden voor cocktail catering en een cocktailbar huren zijn uitgebreid en gevarieerd. De gehele catering wordt afgestemd op uw wensen. Wilt u een mojito bar, een daquiri bar, of wilt u uw evenement aankleden met een custom-made, signature cocktail die speciaal voor de gelegenheid is ontworpen? Of wat denkt u van een interactieve cocktailbar waar onze bartenders uw gasten bedienen, maar waar men ook zelf cocktails kan (leren) maken? Het kan allemaal.

Vindt uw evenement plaats in een kleine zaal, of is er geen plek voor een cocktailbar? Dan bieden onze Belly Tray-dragers uitkomst. Vergelijk het met het oestermeisje dat ter plekke oesters bereidt, maar in plaats daarvan mixen onze medewerkers een overheerlijke cocktail naar keuze.

Personeelsfeest Breda
Er zal nog lang worden nagepraat over uw personeelsfeest in Breda dankzij de cocktail catering van COCO The Cocktail Company. Onze bartenders en Belly Tray-dragers zorgen voor een feestelijke sfeer. Onze mobiele cocktailbars kunnen op vrijwel elke gewenste locatie en evenement ingezet worden, inclusief glaswerk, verse ingrediënten, ijs en de dranken. Verwacht u gasten die geen alcohol drinken? Onze bartenders mixen en shaken ook de lekkerste alcoholvrije cocktails die net zo feestelijk zijn.

Organiseert u een kleine bijeenkomst of borrel, of een groot personeelsfeest in Breda? Wij zijn gespecialiseerd in zowel grote evenementen als intieme feesten, en zorgen met onze passie en gepaste flair voor een flinke dosis entertainment. Wij verzorgen eveneens cocktailworkshops en proeverijen op locaties in Breda, evenals in andere steden in Nederland en België, voor bijvoorbeeld een origineel afdelingsuitje.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend informatie aan of neem contact met ons op.

Mogelijkheden voor Cocktail catering

voorbeeld

Cocktail Workshops

COCO organiseert cocktailworkshops in heel Nederland en België voor zowel de zakelijke als particuliere markt op diverse locaties en voor elke gelegenheid!

gintonic-proeverij

Gin Tonic proeverij

De COCO bartender vertelt u tijdens de Gin Tonic proeverij over het ontstaan van Gin en Tonic, de verschillende basisingrediënten en neemt u al proevend de gehele wereld over.

voorbeeld

Whiskey proeverij

Onze whisky-expert geeft u tijdens de whisky proeverij een introductie over de oorsprong van whisky, het rijpingsproces, de verschillen, maar ook...

voorbeeld

Cocktail Catering

Op elke locatie kunnen we een geweldige dranksensatie creëren. De cocktailbar op de voorgrond als publiekstrekker of juist op de achtergrond voor een bijzondere beleving, de keuze is aan u!

voorbeeld

Cocktail Consultancy

Onze Cocktail Consultancy tak is speciaal ontwikkeld voor horecabedrijven. Iedereen kan een cocktail maken. Als je weet welke ingrediënten je moet gebruiken en zolang je maar blijft oefenen, kom je al een heel eind.

cocktailbar

Cocktailbar

Op iedere locatie en voor elke gelegenheid kunnen we voor u en uw gezelschap een geweldige dranksensatie creëren. Op de voorgrond als publiekstrekker of juist op de achtergrond voor een bijzondere beleving