COCO - The Cocktail Company

Bedrijfsfeest organiseren

Beschikbaarheid aanvragen

Gaat u een bedrijfsfeest organiseren en bent u op zoek naar leuke ideeën voor de invulling van het feest? COCO The Cocktail Company verzorgt cocktail catering en cocktailbar verhuur op uw bedrijfsfeest tegen scherpe all-in tarieven. Verras u gasten met een cocktailbar en professionele bartenders die live de lekkerste cocktails shaken, mixen, stirren en strainen.

Onze mobiele cocktailbars zijn op elke gewenste locatie en voor elke gelegenheid in te zetten. COCO The Cocktail Company is gespecialiseerd in zowel grote evenementen en bedrijfsfeesten als kleine en intieme feestjes. Onze bartenders creëren met gepaste flair en entertainment klassieke en nieuwe cocktails, evenals signature cocktails die speciaal voor uw bedrijfsfeest zijn samengesteld. Verwacht u gasten die geen alcohol drinken? Onze bartenders mixen en shaken ook de lekkerste alcoholvrije cocktails die net zo feestelijk zijn.

Wilt u uw gasten een unieke ervaring meegeven? Verras ze dan met onze interactieve cocktailbar waar ook zij zelf cocktails kunnen (leren) maken. Wilt u dat we de show stelen? Dan kunt u onze cocktailbar met LED-verlichting huren van drie diameter. Heeft u speciale wensen, of wilt u cocktailcatering op maat, zoals een mojito bar of een daquiri bar, of bijpassende hapjes? Niets is te gek. Wij denken graag met u mee om van uw bedrijfsfeest een daverend succes te maken.

Bedrijfsevenement organiseren
Wilt u bedrijfsevenement organiseren, en wilt u uw evenement feestelijk aankleden? COCO The Cocktail Company biedt u cocktailcatering en cocktailbar verhuur op maat. Als u zorgt voor een plek waar wij onze mobiele cocktailbar kunnen plaatsen, verzorgen wij de rest; de bar, het glaswerk, de materialen, dranken en sappen, evenals ijs en garneringen. Onze bartenders zijn professioneel opgeleid en kunnen op hoge snelheid cocktails bereiden.

Heeft u geen plek voor een cocktailbar, of verwacht u veel gasten en wilt u de cocktailbar aanvullen met een uniek concept? Dan zijn onze Belly Tray-dragers een uitkomst. Deze medewerkers lopen met een ventbak tussen uw gasten en bereiden ter plekke een cocktail naar keuze.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden van cocktailcatering en cocktailbar verhuur voor uw bedrijfsfeest of evenement? Wij denken graag met u mee. Vraag meer informatie aan, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees hier meer over de mogelijkheden van een bedrijfsfeest in Breda

Lees hier meer over de mogelijkheden van een bedrijfsfeest in Brabant

Mogelijkheden voor een bedrijfsfeest

voorbeeld

Cocktail Workshops

COCO organiseert cocktailworkshops in heel Nederland en België voor zowel de zakelijke als particuliere markt op diverse locaties en voor elke gelegenheid!

gintonic-proeverij

Gin Tonic proeverij

De COCO bartender vertelt u tijdens de Gin Tonic proeverij over het ontstaan van Gin en Tonic, de verschillende basisingrediënten en neemt u al proevend de gehele wereld over.

voorbeeld

Whiskey proeverij

Onze whisky-expert geeft u tijdens de whisky proeverij een introductie over de oorsprong van whisky, het rijpingsproces, de verschillen, maar ook...

voorbeeld

Cocktail Catering

Op elke locatie kunnen we een geweldige dranksensatie creëren. De cocktailbar op de voorgrond als publiekstrekker of juist op de achtergrond voor een bijzondere beleving, de keuze is aan u!

voorbeeld

Cocktail Consultancy

Onze Cocktail Consultancy tak is speciaal ontwikkeld voor horecabedrijven. Iedereen kan een cocktail maken. Als je weet welke ingrediënten je moet gebruiken en zolang je maar blijft oefenen, kom je al een heel eind.

cocktailbar

Cocktailbar

Op iedere locatie en voor elke gelegenheid kunnen we voor u en uw gezelschap een geweldige dranksensatie creëren. Op de voorgrond als publiekstrekker of juist op de achtergrond voor een bijzondere beleving