COCO - The Cocktail Company

Bedrijfsfeest Brabant

Beschikbaarheid aanvragen

Zoekt u een leuke en originele aanvulling voor uw bedrijfsfeest in Brabant? COCO The Cocktail Company verzorgt cocktailcatering en cocktailbar verhuur voor uw borrel, feest of evenement. Onze professionele en charismatische bartenders creëren op iedere locatie en voor elke gelegenheid een geweldige sfeer en smaakvolle dranksensaties.

De bartenders mixen, shaken, stirren en strainen met flair en entertainment oude klassiekers en nieuwe cocktails, of zelfs uw signature cocktail die speciaal voor uw bedrijfsfeest is samengesteld. Wilt u uw gasten of collega’s een unieke ervaring geven? Verras ze dan met onze interactieve cocktailbar waar ook zij cocktails kunnen (leren) maken. Mogen de bartender en de cocktailbar de show stelen op uw bedrijfsfeest in Brabant, dan is de ronde cocktailbar met LED-verlichting een echte eyecatcher.

Als u uw bedrijfsfeest extra bijzonder wil maken met cocktail catering, maar is er geen plek om een cocktailbar te plaatsen? Dan zijn onze Belly-Tray-dragers een leuk alternatief. Onze medewerkers lopen tussen uw gasten door, en mixen ter plekke een overheerlijke cocktail naar keuze. Het is natuurlijk ook mogelijk om zowel een cocktailbar als Belly-Tray-dragers in te zetten op uw bedrijfsfeest.

Personeelsfeest Brabant
Gaat u een personeelsfeest in Brabant organiseren, of op een andere locatie in Nederland? Onze mobiele cocktailbars kunnen op elke gewenste locatie en evenement ingezet worden. Ons all-in concept houdt in dat alle benodigdheden worden meegeleverd wanneer u een cocktail bar huurt, zoals het glaswerk, de materialen, dranken en sappen, garneringen en natuurlijk ijs.

COCO The Cocktail Company is gespecialiseerd in zowel grote personeelsfeesten en evenementen als intieme bijeenkomsten of feesten. Ook als u een afdelingsuitje in Brabant wilt organiseren voor uw collega’s of medewerkers, kunnen wij u van dienst zijn. Wij verzorgen ook cocktailworkshops en proeverijen op uw locatie, of op 24 vaste locaties in heel Nederland.

Wilt u weten wat precies de mogelijkheden zijn van cocktailcatering of een cocktailbar huren voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest in Brabant? Vraag vrijblijvend informatie aan, of neem contact met ons op om uw wensen en ideeën te bespreken. Wij denken graag met u mee.

Mogelijkheden voor bedrijfsfeest

voorbeeld

Cocktail Workshops

COCO organiseert cocktailworkshops in heel Nederland en België voor zowel de zakelijke als particuliere markt op diverse locaties en voor elke gelegenheid!

gintonic-proeverij

Gin Tonic proeverij

De COCO bartender vertelt u tijdens de Gin Tonic proeverij over het ontstaan van Gin en Tonic, de verschillende basisingrediënten en neemt u al proevend de gehele wereld over.

voorbeeld

Whiskey proeverij

Onze whisky-expert geeft u tijdens de whisky proeverij een introductie over de oorsprong van whisky, het rijpingsproces, de verschillen, maar ook...

voorbeeld

Cocktail Catering

Op elke locatie kunnen we een geweldige dranksensatie creëren. De cocktailbar op de voorgrond als publiekstrekker of juist op de achtergrond voor een bijzondere beleving, de keuze is aan u!

voorbeeld

Cocktail Consultancy

Onze Cocktail Consultancy tak is speciaal ontwikkeld voor horecabedrijven. Iedereen kan een cocktail maken. Als je weet welke ingrediënten je moet gebruiken en zolang je maar blijft oefenen, kom je al een heel eind.

cocktailbar

Cocktailbar

Op iedere locatie en voor elke gelegenheid kunnen we voor u en uw gezelschap een geweldige dranksensatie creëren. Op de voorgrond als publiekstrekker of juist op de achtergrond voor een bijzondere beleving