COCO - The Cocktail Company

 

Bedrijfsfeest

Bent u op zoek naar cocktailcatering of partyservice voor uw bedrijfsfeest in Breda? Maak van uw evenement een feest met COCO The Cocktail Company. Onze (interactieve) cocktailbars, Belly Trays en bartenders maken uw evenement tot een daverend succes.

Vrijgezellenfeest

Wil je een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Breda organiseren? COCO The Cocktail Company verzorgt originele cocktailworkshops en proeverijen voor mannen, vrouwen of gemengde groepen. Onze deskundige en charismatische bartenders vullen de workshops ...

Groepsuitje

Zoek je een originele invulling voor een groepsuitje in Breda? Heb je altijd willen leren hoe je de lekkerste cocktails bereidt, of welke verschillen er zijn tussen al die whiskey’s, tequila’s en wodka’s? Dan is een cocktailworkshop of proeverij van COCO The Cocktail Company het perfecte uitje.

Teamuitje

Wil je voor jouw collega’s een onvergetelijk teamuitje in Breda organiseren? Dan ben je bij COCO The Cocktail Company aan het juiste adres. Wij verzorgen originele cocktailworkshops en proeverijen, eventueel met spelelementen waardoor er ook aan teambuilding wordt gewerkt.

Personeelsuitje

Bent u op zoek naar een invulling voor een personeelsuitje in Breda? Eentje waar nog lang over nagepraat zal worden? Dan is COCO The Cocktail Company precies wat u zoekt. Wij verzorgen cocktailworkshops en proeverijen in Breda, maar ook cocktailcatering en partyservices ...

Zakelijk evenement

Gaat u een zakelijk evenement organiseren, en wilt u uw gasten verrassen met een speciale cocktailbar? COCO The Cocktail Company verzorgt al vele jaren cocktailcatering en cocktailbar verhuur op grote evenementen en feesten.

Groepsactiviteiten

Ben je op zoek naar groepsactiviteiten in Breda? Wil je je vrienden, vriendinnen of collega’s verrassen met een uniek uitje? Dan is COCO The Cocktail Company precies wat je zoekt. Wij verzorgen cocktailworkshops en proeverijen onder leiding van professionele en charismatische bartenders die er met gepaste flair een entertainende avond van maken.