COCO - The Cocktail Company
cocktail workshop den haag

Cocktail Workshop Den Haag

Beschikbaarheid aanvragen

Op zoek naar een workshop cocktail shaken Den Haag?

COCO The Cocktail Company organiseert cocktailworkshops op diverse locaties in Den Haag. Passie, plezier, interactiviteit en teambuilding vormen hierbij de juiste mix voor een geslaagd uitje voor kleine of grote groepen. Maak je eigen Mojito of Cosmopolitan onder begeleiding van een professionele bartender. Shaken, stirren, blenden of strainen? Met een cocktail workshop Den Haag leer je de perfecte cocktail te bereiden. Ontdek hieronder de mogelijkheden voor een cursus cocktail shaken in Den Haag.

Over Den Haag

Den Haag, ook ’s-Gravenhage genoemd, is gelegen in de provincie Zuid-Holland.Het is de derde stad van Nederland en de regeringshoofdstad. Daarnaast is het provinciebestuur van Zuid-Holland in Den Haag gevestigd. Den Haag bestaat sinds 1230 en is de thuisbasis voor een groot aantal internationale organisaties. De stad is gelegen aan de Noordzee en heeft naast het strand en de boulevard van Scheveningen ook een vissershaven. Den Haag kent veel culturele activiteiten en bezienswaardigheden Een internationaal bekende trekpleiser is Madurodam waarin Nederland in het klein te vinden is.

ROOTZ DEN HAAG

Café Restaurant Root “De Belg van Den Haag” is een unieke horecalocatie in het centrum van Den Haag. Gevestigd in een monumentaal koetshuis met eigentijdse sfeer.
De keuken van Rootz is de zeer gevariëerde nationale keuken van België.
Er is een uitdrukking die zegt dat het eten in België wordt geserveerd in de hoeveelheden zoals in Duitsland gebruikelijk is en met de kwaliteit zoals men die in Frankrijk kent.
Dit wordt vaak de ‘bourgondische levensstijl’ genoemd.
Rootz is al 15 Jaar ‘Belg’ en heeft daarom voor u nagedacht over de perfecte Belgische en dus bourgondische beleving.

PAVLOV DEN HAAG

Pavlov is gevestigd in een sfeervol Rijksmonument aan het Spui in Den Haag. Centraal gelegen in de Haagse binnenstad, dichtbij theaters, winkels en uitgaansgebied. Er is veel parkeergelegenheid en openbaar vervoer in de directe omgeving.
Het restaurant is veelzijdig. U kunt terecht met grote en kleine gezelschappen, voor lunch, diner, borrel en vergadering. Plof lekker neer met een kop koffie in een van de sofa’s bij de open haard of drink een borreltje aan de bar. In de zomermaanden zit u heerlijk buiten op het terras of in de tuin, met uitzicht op de Nieuwe Kerk.

Een cocktailworkshop combineren met een diner? Stuur ons een berichtje voor actuele menu-kaarten en prijzen.

Beschikbaarheid & Prijzen aanvragen

Op zoek naar een locatie in jouw favoriete stad? Laat het ons weten!