COCO - The Cocktail Company

TILBURG

Tilburg is een veelzijdige stad in het zuiden van Nederland. Een stad die voornamelijk bekend staat om haar oude textielindustrie, maar ook om het grote aantal studenten dat in de stad te vinden is. De laatste jaren is Tilburg erg gegroeid en gemoderniseerd en zijn er veel leuke plekken in de stad bijgekomen. In de stad is dan ook altijd wel wat te beleven en gaat het licht nooit uit. Als je eenmaal bekend bent met alle leuke plekken in de stad, waardeer je Tilburg meer en meer.
Doordat er in Tilburg de afgelopen jaren veel verbouwd en vernieuwd is, is er een mooie balans ontstaan tussen prachtige historische panden en moderne pleinen. Dit valt ook gelijk op als je de stad bezoekt. Twee mooie voorbeelden van moderne pleinen zijn het Pieter Vredeplein en het Piusplein. Deze pleinen hebben weer een totaal andere uitstraling en sfeer, maar hebben ook veel te bieden.

Café Philip

Café Philip, de uitgaansgelegenheid op vier verschillende verdiepingen met drie verschillende stijlen in hartje Tilburg. Met een bruine café in de kelder, een gezellig (dans)café op de begane grond en een club op de eerste verdieping heeft Café Philip vermaak voor iedereen!

Cocktailworkshop naar keuze vanaf € 27,50 per persoon
Experience naar keuze vanaf € 32,50 per persoon

Workshop/Experience incl. hoofdgerecht (bij Humphreys): € 49,00 per persoon
Workshop/Experience incl. 3-gangen diner (bij Humphreys): € 58,50 per persoon

Catering op de locatie Cafe Philip vanaf 25 personen op aanvraag.