COCO - The Cocktail Company

Cocktail Workshop Breda

Beschikbaarheid aanvragen

BREDA

Breda is een grote stad in het westelijke deel van Brabant aan de rivier de Mark. De stad staat bekend om zijn prachtige oude binnenstad en sinds kort ook weer om zijn haven. Van oudsher is Breda een erg Oranje gezinde stad en de Prins van Oranje-Nassau was vroeger ook Heer van Breda. De stad is halverwege de 12de eeuw ontstaan en ongeveer honderd jaar later kreeg Breda stadsrechten. De stad is is in de eeuwen daarna tot de huidige grote gegroeid. Breda heeft tegenwoordig een belangrijke regionale functie. Dit voornamelijk dankzij het grote theater en casino en de vele evenementen die er jaarlijks in de stad gehouden worden. In 2009 werd het centrum van Breda tot Beste Binnenstad van Nederland uitgeroepen.

In Breda verzorgen wij workshops op de volgende locaties:

Proost in Breda

PROOST is de nieuwste en meest smaakvolle horecagelegenheid in de Vismarktstraat. Het zeer stijlvolle, elegante en natuurlijke karakter zorgt voor een luxe, frisse, doch sfeervolle uitstraling. Na afloop van de workshop ‘mag’ er gedanst worden op de ultramoderne dansvloer.

MADDOX

Stap binnen in MADDOX; een uniek en sfeervol restaurant gelegen in Breda Centrum, op de Grote Markt en in de schaduw van de Grote Kerk. Hier verbinden we historische charme met hedendaagse gastvrijheid, waardoor je keer op keer een onvergetelijke ervaring beleeft. MADDOX is informeel, gezellig en warm met grootstedelijke allure. Helemaal van nu en tijdloos tegelijk.

Een cocktailworkshop combineren met een diner? Stuur ons een berichtje voor actuele menu-kaarten en prijzen.

Beschikbaarheid & Prijzen aanvragen

Op zoek naar een locatie in jouw favoriete stad? Laat het ons weten!