COCO - The Cocktail Company

Cocktail Workshop Utrecht

Beschikbaarheid aanvragen

UTRECHT

Utrecht is gelegen in de provincie Utrecht en is in omvang de vierde stad van het land. De stad ligt centraal en is een knooppunt van bijna alle belangrijke spoorwegen van Nederland. Vlakbij het Centraal Station liggen de Jaarbeurs Utrecht en het omstreden winkelcentrum Hoog Catherijne. Nabij is ook het muziekcentrum Vredenburg te vinden. De moderniteit van deze nieuwbouw vormt een schril contrast met de rijke historie van de grachten en singels van de binnenstad. Hier siert de Domtoren het centrum als hoogste kerkspits van Nederland (112 meter). Aan de Oudegracht is de Winkel van Sinkel te vinden, een van de oudste warenhuizen van Nederland.

De winkel van Sinkel

Het Grandcafé op de begane grond ademt met zijn wandvitrines en hoge zuilen de sfeer van het voormalige warenhuis. De vroegere winkelbalie doet nu dienst als buffet. Het daglicht valt door het hoge glazen dak naar binnen en doet het monumentale plafond en de balustrade goed uitkomen.
De gezellige bedrijvigheid van de Grote Zaal vormt het hart. Het terras aan de voorkant geeft u een uniek uitzicht over de Oudegracht en de Dom. De moderne Longbar heeft met haar aangename lichtval een trendy uitstraling. De binnentuin is een oase van rust, met gezellige tafeltjes al dan niet in de schaduw. Naast diverse andere ruimtes kunt u bijvoorbeeld in de Quiosque de kranten van de dag lezen of wegduiken in een tijdschrift aan onze leestafel.

Een cocktailworkshop combineren met een diner? Stuur ons een berichtje voor actuele menu-kaarten en prijzen.

Beschikbaarheid & Prijzen aanvragen

Op zoek naar een locatie in jouw favoriete stad? Laat het ons weten!