COCO - The Cocktail Company

Cocktail Workshop Zwolle

Beschikbaarheid aanvragen

ZWOLLE

De hanzestad Zwolle is de hoofdstad van de provincie Overijssel. Zwolle ligt aan de IJssel, het Zwarte Water en aan de Overijsselse Vecht en is een knooppunt voor het auto- en treinverkeer. Het spoorwegstation is na Utrecht het grootste spoorwegknooppunt van Nederland, vanaf hier kun je met de trein zeven richtingen uit.

In de 15e eeuw ontwikkelde Zwolle zich tot een machtige Hanzestad en in de historische binnenstad is dit rijke verleden in de vele oude gevels, de prachtige herenhuizen, de vestingwerken en grachten terug te vinden. De geschiedenis van De Peperbus, een 75 meter hoge toren, begint in 1463 en is in Zwolle een begrip. De Peperbus vormt samen met de Sassenpoort het beeldmerk van de stad. Voor de echte Bourgondiër heeft Zwolle een aantal toprestaurants binnen de stadsgrenzen, ook zijn er talloze bistro’s en eetcafés.

MIZU

De cocktail workshop in Zwolle vindt plaats bij Mizu. Mizu is gelegen op een unieke locatie in Zwolle met een prachtig terras aan de stadsgracht. Midden in het centrum van Zwolle kunt u heerlijk genieten van alles wat Mizu te bieden heeft. Heerlijk relaxen op ons loungeterras, vrijdagmiddag borrelen met collega’s of vrienden, genieten van een lekkere cappuccino of uitgebreid dineren in ons restaurant. Het kan allemaal bij Mizu!

Cocktail workshop Zwolle naar keuze vanaf € 32,50 per persoon
Experience Zwolle naar keuze vanaf € 32,50 per persoon

Reserveer nu