COCO - The Cocktail Company
coctail workshop rotterdam

Cocktail Workshop Rotterdam

Beschikbaarheid aanvragen

Op zoek naar een workshop cocktails shaken Rotterdam?

COCO The Cocktail Company organiseert cocktailworkshops op diverse locaties in Rotterdam. Passie, plezier, interactiviteit en teambuilding vormen hierbij de juiste mix voor een geslaagd uitje voor kleine of grote groepen. Maak je eigen Mojito of Cosmopolitan onder begeleiding van een professionele bartender. Shaken, stirren, blenden of strainen? Met een cocktail workshop Rotterdam leer je de perfecte cocktail te bereiden. Ontdek hieronder de mogelijkheden voor een cursus cocktail shaken in Rotterdam.

Over Rotterdam

De haven van Rotterdam is de grootste haven van Europa. Niet voor niets dat het haven- en industriegebied vaak als “de poort van Europa” omschreven wordt. Jaarlijks passeert hier meer dan 400 miljoen ton aan goederen. De haven concentreerde zich vroeger vooral binnen de stadsgrenzen. Uitbreidingen zoals Botlek, Europoort en Maasvlakte hebben de afgelopen eeuw gezorgd voor de belangrijke logistieke en economische rol van Rotterdam.
Een bepalend moment in de geschiedenis van Rotterdam is de Tweede Wereldoorlog. Zware bombardementen hebben de stad flinke schade toegebracht. Het grootste deel van het hedendaagse Rotterdam is na W.O. II gebouwd. Dat is goed te zien in het uiterlijk. Het is vooral na-oorlogse architectuur die de klok slaat in Rotterdam. Van de nood heeft men al vrij snel een deugd gemaakt. Fraaie hoogstandjes van architectuur bepalen nu de indrukwekkende skyline van de stad aan de Nieuwe Maas. In het hedendaagse straatbeeld is architectuur en design een belangrijk onderdeel geworden. Hierin onderscheidt Rotterdam zich steeds vaker in positieve zin van de ‘oude steden’ in Nederland.

Sorbonne

Sorbonne, gelegen in het uitgaanscentrum van Rotterdam, is een gezellig, sfeervol grandcafé waar voor ieder wat wils te vinden is. Tijdens de cocktailworkshop op de eerste verdieping kijk je uit over de benedenverdieping door de ballustrades.

Cinèma

Cinèma, gelegen in het Rotterdamse uitgaanshart, is een locatie die het hippe en trendy publiek weet te vinden. Een cocktail workshop in Rotterdam aan de ‘Kus Bar’ belooft veel moois in een optimale sfeer van glitter & glamour.

Cocktail workshop Rotterdam naar keuze vanaf € 27,50 per persoon
Experience Rotterdam naar keuze vanaf € 32,50 per persoon

Workshop/Experience incl. hoofdgerecht : € 46,50 per persoon
Workshop/Experience incl. 3-gangen diner: € 52,00 per persoon
Workshop/Experience incl. onbeperkt tapas: € 52,00 pp (Diner bij Amigo op het Stadhuisplein)

Reserveer nu