COCO - The Cocktail Company

Cocktail Workshop Roermond

Beschikbaarheid aanvragen

ROERMOND

Roermond telt circa 46.000 inwoners en is een sfeervolle stad in het bruisend hart van Limburg. Er is een grote rijkdom aan cultuurhistorie, het stadsgezicht is beschermd en het is gezellig winkelen in de binnenstad met haar vele historische bouwwerken zoals kerken en oude handelshuizen. In het torentje van het stadhuis bevindt zich de stadsbeiaard, de beiaardier speelt elke zaterdag tussen 12 en 13 uur.
Voor de poorten van Roermond liggen De Maasplassen, een uitgestrekt waterrecreatiegebied van kleine en grote meren in een groen en weids landschap. Voor watersportliefhebbers is deze groene gordel van veel waarde, naast het beoefenen van de watersporten kun je er ook heerlijk fietsen en wandelen.

ECI Cultuurfabriek

ECI Cultuurfabriek is centraal gelegen in Midden-Limburg Oost, net buiten de binnenstad van Roermond. Het gebouw is uniek en van grote historische waarde voor de stad Roermond. ECI Cultuurfabriek is gevestigd in een monumentaal fabriekspand, de voormalige Elektro Chemische Industrie. ECI Cultuurfabriek organiseert hier meerdere activiteiten onder één dak.,

• Cocktail workshop Roermond naar keuze vanaf € 27,50 per persoon
• Experience Roermond naar keuze vanaf € 32,50 per persoon

Reserveer nu