COCO - The Cocktail Company

Cocktail Workshop Muiden

Beschikbaarheid aanvragen

MUIDEN

Muiden is een vestingstad en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente bestaat uit het vestingstadje Muiden en het brinkdorp Muiderberg. De grote hoeveelheid wateroppervlak komt niet alleen door de haven van Muiden, maar ook doordat de gemeente doorloopt over het water in het IJmeer.

Muiden heeft ook haar eigen legende. Vissers vangen een zeemeermin. Als zij overleggen aan wie ze haar zullen schenken, stelt de zeemeermin voor haar vrij te laten, omdat ze toch niet langer dan een uur aan land zal overleven, en dit tegen een beloning van rijke vangsten en volle netten. Als zij haar dan laten gaan, zegt zingt ze: Muiden zal Muiden blijven, Muiden zal nooit beklijven, waarop zij in de diepten duikt, en nooit meer wordt gezien. Intussen zijn vele steden en dorpen tot bloei gekomen, of zelfs verdwenen, maar Muiden zal Muiden blijven. De zeemeermin is thans nog in het wapen van Muiden terug te vinden.

Graaf Floris V

Graaf Floris V is gelegen aan de “Groote Zeesluyzen van Muyden” en is zeer bekend in de wijde omgeving. De locatie heeft een gezellige en karakteristieke uitstraling en biedt volop mogelijkheden, bijv. een cocktailworkshop in combinatie met een bezoek aan het eiland Pampus.

Cocktail workshop Muiden: € 32,50 (€ 26,85 excl. btw)

Workshop incl. hoofdgerecht: € 52,00 pp
Workshop incl. 3-gangen diner: € 65,00 pp

Reserveer nu