COCO - The Cocktail Company

Cocktail Workshop Houten

Beschikbaarheid aanvragen

HOUTEN

Houten is een zeer fietsvriendelijke gemeente, het gebruik van de auto wordt er sterk ontmoedigd. In Houten kunnen fietsers vanuit elke wijk via vrijliggende fietspaden het centrum bereiken. Houten is een prettige plaats om te wonen, het is ruim opgezet met veel groen met waterpartijen en speelruimte voor de kinderen.

De gemeente Houten heeft een aantal natuurpaden aangelegd, bij het dorp ’t Goy tref je tijdens de wandeling talloze fruitboomgaarden, door de hoge ligging heeft het gebied een rijk cultuurhistorisch verleden. In het gebied rond Schalkwijk liggen weilanden en graast er vee, ooit was dit gebied één groot ondoordringbaar moeras. De naam Houten is afgeleid van “Haltna”, dat waarschijnlijk “woonplaats in het bos” betekent.

De Colonie

Paviljoen De Colonie Houten is gevestigd in een monumentale boerderij. De Colonie heeft een sfeervol huiselijke interieur, een prachtig terras en stijlvol ingerichte zalen. Door de centrale ligging en bereikbaarheid is deze locatie bijzonder geschikt voor zakelijke bijeenkomsten.

Cocktail Workshop Houten incl. 3-gangen diner: € 62,00 pp

Reserveer nu