COCO - The Cocktail Company

Cocktail Workshop Gent

Beschikbaarheid aanvragen

GENT

Gent ontstond uit Keltische woonkernen in het gebied van de samenvloeiing van de Leie en de Schelde. In de middeleeuwen groeide Gent onder impuls van een bloeiende wolnijverheid uit tot een van de grootste steden van Europa. Ook de vlas- en linnennijverheid en het stapelrecht op graan dat Gent verwierf droegen aanzienlijk bij tot haar welvaart. Gent wordt ook wel de Fiere Stede of de Arteveldestad genoemd. Wegens zijn ligging in een uitgestrekt gebied van bloemen- en plantenkwekerijen wordt Gent ook de Bloemenstad genoemd.De inwoners van Gent heten Gentenaars en dragen de bijnaam Stroppen (Stroppendragers).

DEPOT CENTRAL

French Styed, trendy bar. Dat is Depot Central. De lange bar in combinatie met de authentieke decoratie creëren een unieke sfeer.

POLE POLE

Little Africa in het centrum van Gent. Kom binnen in een decor van tropische muziek, onvervalste Afrikaanse decoraties en exotische bediening. De eindeloze steppe fantaseert u er probleemloos De mix van zalige cocktails, zuiderse ambiance en het opzwepende ritme kan elk moment leiden tot een heerlijk feest.

Cocktail workshop Gent naar keuze vanaf € 30,00 per persoon
Experience Gent naar keuze vanaf € 35,00 per persoon

Workshop/Experience is evetueel ook te combineren met een heerlijk groeps-paella schotel

Reserveer nu