COCO - The Cocktail Company

Cocktail Workshop Delft

Beschikbaarheid aanvragen

DELFT

Delft ligt tussen Den Haag en Rotterdam aan de Schie. Op vermoedelijk de oudste bebouwde plek van Delft, tussen de twee grachten staat de Oude Kerk, in de volksmond de ‘Oude Jan’ genoemd.
Delft is een stad met veel groen. Naast het bijzondere stadspark Agnetapark is er het Arboretum-Heempark met een uitgebreide bomenverzameling. In de Botanische Tuin groeien meer dan drieduizend plantensoorten. Aan de rand van Delft ligt het recreatiegebied Delftse hout, een heerlijk gebied om te wandelen en fietsen.
Delft is ook een stad om uit te gaan. Het centrum staat bol van de gezellige terrassen, zoals op de Markt of de Beestenmarkt, als u eens wat anders wilt zijn er de intieme terrasboten voor een smakelijke een lunch, een pannenkoek of een heerlijk diner.

Popocatepetl

Popocatepetl Delft is gevestigd aan de Beestenmarkt. De Beestenmarkt is een gezellig plein met vele terrasjes, cafés en restaurants. Op de Beestenmarkt staan al zestig jaar 24 platanen, deze zorgen voor een hoop welkome schaduw op de terrassen in de zomer.

Cocktail workshop Delft naar keuze vanaf € 32,50 per persoon
Experience Delft naar keuze vanaf € 32,50 per persoon

Reserveer nu