COCO - The Cocktail Company

Cocktail catering & Partyservice

Beschikbaarheid aanvragen

Kleed uw evenement aan met COCO’s cocktail catering en zorg voor een onvergetelijke belevenis. Van bedrijfsfeesten, presentaties, feestelijke openingen tot aan particuliere evenementen, je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het tot een succes gemaakt.

Dit doen we onder andere door de inzet van onze cocktailbars, interactieve cocktailbars, Belly Trays en custom made cocktails. Wat is er nu leuker dan een cocktail die speciaal voor de gelegenheid is ontworpen.

Maar dat is niet het enige dat we op maat maken. Onze gehele catering wordt volledig op uw wensen afgestemd. Wilt u een mojito bar? Geen probleem. Of toch liever een daquiri bar, wij regelen het. In onze interactieve cocktailbar worden u en uw gasten bediend, maar is er ook gelegenheid om zelf een cocktail te maken. Een ideale combinatie met voor ieder wat wils.

De Belly Tray is perfect voor kleinere ruimtes. Daar waar een cocktailbar teveel plaats in beslag neemt, sturen wij graag onze charmante Belly Tray dragers de zaal in. Denk aan het oestermeisje dat ter plekke uw oester bereidt, alleen zorgen onze mensen niet voor oesters maar een geweldige smaaksensatie naar keuze. Uw eigen vers bereide cocktail. Uiteraard is de Belly Tray ook te boeken voor grotere evenementen.

Speciaal voor de kinderen hebben wij de Cocktail Kidz cocktailbar. Hier worden leuke, lekkere kindvriendelijke cocktails geschonken. Zonder alcohol natuurlijk, maar minstens zo smaakvol. En wilt u uw gasten verwennen met kleine hapjes, dan kiest u voor onze Cocktail & Food service. Dan zorgen wij voor wat lekkers.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend informatie aan of neem contact met ons op.

December actie: 10% korting!
Kerstborrel of bedrijfsuitje organiseren in december? Ontdek de mogelijkheden van Coco The Cocktail Company: Cocktail catering op locatie of cocktail workshops bij je thuis of op het werk. Ook whiskey, Rum en Gin(-Tonic) proeverijen. Reserveer nu voor december en ontvang 10% korting!

Meer info