COCO - The Cocktail Company
cocktail workshop brussel

Cocktail workshop Brussel

Workshop cocktail shaken in Brussel?

COCO The Cocktail Company organiseert cocktailworkshops op diverse locaties in Brussel. Passie, plezier, interactiviteit en teambuilding vormen hierbij de juiste mix voor een geslaagd uitje voor kleine of grote groepen. Maak je eigen Mojito of Cosmopolitan onder begeleiding van een professionele bartender. Shaken, stirren, blenden of strainen? Met een cocktail workshop Brussel leer je de perfecte cocktail te bereiden. Ontdek hieronder de mogelijkheden voor een cursus cocktail shaken in Brussel.

Brussel

Brussel is de hoofdstad van het Koninkrijk België en tevens de hoofdplaats van zowel de Vlaamse als de Franse Gemeenschap. De plaatsnaam Brussel komt van ‘Bruocsella’, wat evolueerde tot Broekzele, wat betekent “nederzetting (zele) bij het moeras (broek). De stad is het bestuurlijk centrum van de Europese Unie en wordt daarom als de hoofdstad van Europa beschouwd. Daarnaast huisvest de stad ook het hoofdkwartier van de NAVO en het secretariaat van de Benelux.

Bar Des Amis

Bar Des Amis is bekend om zijn lekkere cocktails en unieke sfeer..
Bar Des Amis is de ideale plaats om je avond te beginnen. Je zult vlug merken dat je er langer blijft plakken dan je van plan was.

Cocktail workshop Brussel naar keuze vanaf € 30,00 per persoon
Experience naar keuze vanaf € 35,00 per persoon

Reserveer nu