COCO - The Cocktail Company

Cocktail Workshop Breda

Beschikbaarheid aanvragen

BREDA

Breda is een grote stad in het westelijke deel van Brabant aan de rivier de Mark. De stad staat bekend om zijn prachtige oude binnenstad en sinds kort ook weer om zijn haven. Van oudsher is Breda een erg Oranje gezinde stad en de Prins van Oranje-Nassau was vroeger ook Heer van Breda. De stad is halverwege de 12de eeuw ontstaan en ongeveer honderd jaar later kreeg Breda stadsrechten. De stad is is in de eeuwen daarna tot de huidige grote gegroeid. Breda heeft tegenwoordig een belangrijke regionale functie. Dit voornamelijk dankzij het grote theater en casino en de vele evenementen die er jaarlijks in de stad gehouden worden. In 2009 werd het centrum van Breda tot Beste Binnenstad van Nederland uitgeroepen.

In Breda verzorgen wij workshops op de volgende locaties:

Proost in Breda

PROOST is de nieuwste en meest smaakvolle horecagelegenheid in de Vismarktstraat. Het zeer stijlvolle, elegante en natuurlijke karakter zorgt voor een luxe, frisse, doch sfeervolle uitstraling. Na afloop van de workshop ‘mag’ er gedanst worden op de ultramoderne dansvloer.
Cocktailworkshop naar keuze vanaf € 27,50 per persoon
Experience naar keuze vanaf € 32,50 per persoon

Workshop/Experience incl. hoofdgerecht (bij Humphreys): € 49,00 per persoon
Workshop/Experience incl. 3-gangen diner (bij Humphreys): € 58,50 per persoon

Popocatepetl Breda

Popocatepetl heeft een karakteristieke, uitbundige en levendige sfeer. Het mexicaanse restaurant heeft een kleurig cantina interieur, terwijl de bovenverdieping even sfeervol, maar neutraler is qua uitstraling.

Cocktailworkshop naar keuze vanaf € 27,50 per persoon
Experience naar keuze vanaf € 32,50 per persoon
Workshop/Experience incl. 3-gangen diner vanaf € 55,00 per persoon

Studio Dependance

Daar waar het allemaal begon voor COCO! Het gezelligste eet- en uitgaanscafe van Breda biedt aan de ‘achterbar’ ruimte voor een onvergetelijke cocktailworkshop.
Cocktailworkshop naar keuze vanaf: € 27,50 per persoon
Experience naar keuze vanaf € 32,50 per persoon

Shake & Dine (vooraf stokbrood, achteraf koffie en thee): € 49,95 per persoon
Shake & Dine Deluxe (3-gangendiner): € 55,95 per persoon

Binnen Breda

Op bezoek bij Binnen Breda is altijd bijzonder. In het unieke pand aan de Haven, de oude bierbrouwerij van Breda, kunt u van ‘s middags tot ‘s avonds laat terecht. Op de begane grond bevindt zich onze wijnbar waar hoge plafonds, bijzondere lampen, oude brouwerij-elementen en robuuste buizen en pilaren de unieke sfeer kenmerken.Op de derde verdieping van het monumentale pand treft u de club. De club biedt u een prachtig uitzicht over de Bredase binnenstad en de haven.

• Cocktailworkshop naar keuze vanaf € 27,50 per persoon
• Experience naar keuze vanaf € 32,50 per persoon

Reserveer nu