COCO - The Cocktail Company

Cocktail Workshop Amsterdam

Beschikbaarheid aanvragen

AMSTERDAM

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. Echter heeft Amsterdam zo een eigen cultuur en gezicht dat veel Nederlanders de stad meer als een toeristische bestemming zien dan als een plek die lijkt op hun eigen leefomgeving. Dat komt vooral door de aanwezigheid van tienduizenden toeristen in de stad. Hierdoor is ook een groot deel van de binnenstad voor een groot deel gericht op het ontvangen, voeden en vermaken van toeristen. Wat Amsterdam natuurlijk ook onderscheid van veel andere Nederlandse steden zijn de vele grachten met daaraan de prachtige grachtenpanden. Liefhebbers van oud Hollandse gevels die kunnen hier hun lol op. Amsterdam is een stad die op velerlei manieren de hoofdstad van het land is. Veel bedrijven hebben hier hun hoofdkantoor, de internationale luchthaven Schiphol is de poort van en naar Nederland en op cultureel gebied is er enorm veel te doen in Amsterdam.

In Amsterdam verzorgen wij workshops op de volgende locaties:

Heffer

Aan de achterkant van de Beurs van Berlage, in hartje Amsterdam, staat het voormalig stadsaccijnshuis. In dit imposant classicistische gebouw uit 1635 bevindt zich complex Heffer op slechts vijf minuten loopsafstand van het Centraal Station. Het complex bestaat uit verschillende cafés, salons en brasseries.

Cocktailworkshop naar keuze vanaf € 27,50 per persoon
Experience naar keuze vanaf € 32,50 per persoon

Workshop/Experience incl. hoofdgerecht : € 47,50 per persoon
Workshop/Experience incl. 3-gangen diner: € 57,50 per persoon

Van Puffelen

Van Puffelen is een stijlvolle locatie midden in het hart van de Jordaan aan de Prinsengracht. Op deze stijlvolle, moderne en levendige locatie is een cocktailworkshop op de vide ideaal!

Workshop/Experience incl. hoofdgerecht : € 52,00 per persoon
Workshop/Experience incl. 3-gangen diner: € 61,50 per persoon

Café de Paris

Café de Paris, de culinaire driekleur van Espresso Bar, Gran Caffé en Restaurant. Het is een ideale plek voor de liefhebbers van een échte Italiaanse espresso, lekker eten of een gezellig drankje. Het monumentale pand met een ingang aan zowel Nes (Restaurant) als Rokin (Gran Caffé) is een moderne interpretatie van de typische klassieke bars en restaurants in de grotere steden van Italië. Het interieur doet warm en authentiek aan.

Cocktailworkshop naar keuze vanaf € 27,50 per persoon
Experience naar keuze vanaf € 32,50 per persoon

Workshop/Experience incl. 3-gangen diner vanaf € 62,00 per persoon

In de Waag

Restaurant – Café In de Waag is gehuisvest in het Waaggebouw midden op de levendige Nieuwmarkt in het oude stadscentrum van Amsterdam. Dit karakteristieke, sprookjesachtige monument is historisch maar informeel ingericht en wordt verlicht door 300 kaarsen in grote kroonluchters; een unieke ambiance.De cocktailworkshops vinden plaats op de bovenverdieping in een aparte ruimte. U dineert in het restaurant.

Workshop incl. hoofdgerecht: vanaf € 49,50 pp
Workshop incl. 3-gangen diner:vanaf € 72,00 pp

Reserveer nu