COCO - The Cocktail Company

Cocktail Workshop Amersfoort

Beschikbaarheid aanvragen

Amersfoort

Deze middeleeuwse binnenstad is goed in tact gebleven. Onze Lieve Vrouwetoren, in de volksmond Lange-Jan genoemd, is met zijn 98 meter is de op twee na hoogste kerktoren van Nederland en bepalend voor de uitstraling van Amersfoort. Verdere monumentale gebouwen zijn de Sint-Joriskerk, de diverse land- en waterpoorten en de muurhuizen, die tegen de oude stadsmuur zijn gebouwd.

Het beroemdste monument van Amersfoort is de Amersfoortse kei, een gletschersteen uit de ijstijd , waaraan Amersfoort de bijnaam Keistad en haar inwoners de geuzennaam Keientrekkers danken. Deze kei werd in 1661 door Jonker Eduard Meyster met behulp van de Amersfoortse bevolking de stad binnengesleept. Geschat wordt dat het gewicht van de kei toen zo’n 6 ton bedroeg.

‘t Filmhuys

Aan het mooiste pleintje van Amersfoort – de Groenmarkt – vindt u ’t Filmhuys. U bent welkom in ons Grand Cafe voor lunch, borrel en diner. Een gezellige warme ambiance om te dineren, ter afsluiting van uw workshop.
Ook voor een goed glas wijn of een lekker biertje (maar liefst 8 verschillende tapbieren!) met een borrelhapje na of voor de workshop, bent u van harte welkom in ’t Filmhuys.

Cocktail workshop Amersfoort naar keuze vanaf € 32,50 per persoon
Experience Amersfoort naar keuze vanaf € 32,50 per persoon

Reserveer nu