COCO - The Cocktail Company

Cocktail Workshop Almere

Beschikbaarheid aanvragen

Almere

Almere ligt in de polder Zuidelijk Flevoland en ligt 2 tot 5 meter onder zeeniveau. Almere is oorspronkelijk gebouwd als overloopstad voor zowel Amsterdam als het Gooi.

Almere is vooral bekend om z’n bijzondere architectuur. Door de opbloeiende handel wordt de Zuiderzee aanvankelijk druk bevaren. Dit verandert met de tijd van de grote VOC schepen die vastlopen op ondiepe zandbanken, de kleinere schepen ondervinden veel hinder van de gevaarlijke golfslag door de plotseling optredende sterke diepteverschillen. Honderden wrakken uit verschillende eeuwen zijn teruggevonden bij de drooglegging van dit gebied. Halverwege de 18e eeuw wordt de Zuiderzee nauwelijks meer bevaren.

Boathouse

Waar anders dan aan de oevers van het water hoort deze accommodatie thuis? We noemen het BoatHouse, een indrukwekkend gebouw, dat in al z’n elementen en uitstraling aan de karakteristieke watersportverenigingen van weleer doet denken die destijds de oevers van grote Amerikaanse en Engelse rivieren sierden. Ruim en robuust van opzet. Gastvrij voor passant en watersporter. Plek om in alle rust – binnen bij de openhaard of buiten op het terras – bij te praten over wat geweest is en wat komen gaat.
Het is een bijzondere ervaring om op deze prachtige locatie een cocktail workshop in Almere te volgen in één van de speciaal daarvoor ingerichte zalen.

Shake & Dine Deluxe – Cocktail workshop Almere incl. 3-gangen diner: € 65,00 per persoon
Taste & Dine Deluxe – Experience Almere incl. 3-gangen diner: € 65,00 per persoon

Reserveer nu